Praktisch

Praktisch

De praktijk is gelegen in de Gr. M. d'Alcantaralaan 126, 9971 Lembeke.


Je kan aanmelden op eigen initiatief of via een verwijzer (arts, CLB, school,...). Dit kan telefonisch (0498 83 84 55) of via mail (nicholasstuart@outlook.be). Laat gerust een boodschap na op het antwoordapparaat indien ik niet bereikbaar ben. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.


Een therapiesessie duurt ongeveer 50 minuten. Het tarief binnen de conventie bedraagt 11 of 4 EUR (aantal sessies is beperkt). Het eerste gesprek is gratis.

Het tarief buiten de conventie is vastgelegd op 65 euro. In dit geval bekijken we de gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteiten. 

Tijdens het eerste gesprek wordt ingeschat of iemand in aanmerking komt of niet voor de conventie.


De vergoeding voor verslaggeving, overleg op verplaatsing en uitgebreid telefonisch overleg tussen de sessies door spreken we op voorhand af.


Voor diagnostisch onderzoek (aandacht, intelligentie, belevingsonderzoek,...) + verslaggeving en voor afspraken op verplaatsing wordt het tarief besproken.


Wanneer u verhinderd bent en een therapiesessie niet kan doorgaan, vraag ik u om mij ten laatste 24u op voorhand telefonisch te verwittigen. Bij niet of laattijdig annuleren van afspraken, reken ik de helft van de therapiesessie aan. 


Cliƫnten die reeds langs komen in de praktijk kunnen online bestaande afspraken aanpassen of nieuwe afspraken maken via: https://rosa.be/nl/hp/nicholas-stuart/


Betalen kan cash of met de bancontact app op het einde van de sessie.